La noia de l’andana

cover

De petit em fascinaven els llibres d’escull la teva aventura. Van aparèixer a la meva vida pels voltants de quan van aparèixer els ordinadors; així que no hauria de ser estrany que els tingui una mica barrejats. Quan vaig decidir escriure un llibre d’aquest tipus, vaig buscar algun programa que m’ajudes a organitzar els continguts. Va ser llavors que vaig descobrir que aquests programes, no només t’ajudaven a organitzar el contingut, si no que amb una mica de coneixements de programació i disseny, podies convertir el teu llibre en una aventura textual/gràfica. Van ser uns mesos d’aprendre una pila de HTML, CSS, PHP, Java… I, tot i així, el joc no té un aspecte per tirar coets; però funciona.

Comences asseguda (la prota és una noia) en una andana de metro i a partir d’aquí, et van passant coses que t’obliguen a prendre decisions. Aquestes decisions obren noves oportunitats per fer avençar la història. I el relat serà més llarg o més curt depenen d’aquestes decisions. Hi ha molts finals, més de vint, la major part no gaire agradables, però la gràcia és veure tots els escenaris diferents, conèixer tots els personatges i resoldre tots els enigmes. I un cop arribat a un final, saber que pots tornar a començar i fer les coses d’una manera diferent.

No et distrec més. Que tinguis molta sort mentre ajudes La Noia de l’andana a superar aquesta aventura. Sort. La necessitaràs!

Anuncis